Om oss

Sveriges största vapenaffär!

Fulladdad
En av de första online -skjutvapen säljare och en stor styrka på marknaden, Ammunition shop grundades 1997 av 3 ivriga skyttar. Vi såg (och ser fortfarande) behovet av att ge alla som har tillgång till en dator eller telefon tillgång till de bästa och senaste redskapen till de bästa priserna.

Vårt fokus på skjutvapen och skjutrelaterad utrustning gör att vi kan köpa i stora mängder och överföra besparingarna till dig. Alla som arbetar på Impact, från ägarna till sjöfarten, är först skyttar. Vi älskar absolut det vi gör!

En dedikerad besättning granskar och lägger till nya föremål när de visar sig fungera som annonserade. Om feedback indikerar att en produkt inte motsvarar förväntningarna drar vi den.

Vi var föregångare i "livstidsgarantin" för alla nya vapen vi säljer och fortsätter att stå bakom varje skjutvapen- vilket ger ett extra förtroende och ytterligare en anledning att överväga att köpa hos oss.

Impact Guns matchar också priser- om du hittar varan du vill ha någon annanstans till ett lägre pris, låt oss bara veta, vi kommer att göra vårt bästa för att "möta den eller slå den".

Våra produkter